Fenntarthatóság tanácsadás

Fenntarthatóság tanácsadás jelentése

A fenntarthatóság a hosszú távú eredmények elérése érdekében tett lépések összessége: kiterjed a környezeti elemek és erőforrások felelős használatára, a társadalom felé fennálló mikro-, és makroszintű felelősségre, és ezen felelősség tudatában vállalt stratégia lépésekre, illetve azok lebontására fenntarthatósági célok, projektek és programok formájában; a fenntartható jövő és a fejlődő társadalom érdekében.

 

Kinek ajánljuk fenntarthatóság tanácsadás szolgáltatásunkat?

Fenntarthatóság tanácsadás  igénybe vétele  minden olyan vállalkozásnak célszerű lehet, amely elkötelezett a fenntarthatóság iránt és szeretné hatékonyabban kezelni környezeti és társadalmi kockázatait. Legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalatról, iparágtól vagy ágazattól függetlenül, segítünk az ügyfeleinknek kialakítani és megvalósítani fenntarthatósági stratégiáikat, a vállalkozás számára a fenntartható fejlődést és a stabil részvényárat.

 

Fenntarthatóság tanácsadás folyamata

Fenntarthatóság folyamatauditja

A szervezet jelenlegi állapotának feltérképezése, a fenntarthatóság már megvalósított, folyamatban lévő és tervezett elemeinek a beazonosítása, egyének, csoportok, munkatársak és egyéb érdekelt felek érdekei megvalósításának, azaz a jelen gyakorlatának a vizsgálata

Fenntarthatóság belső és külső tényezőinek azonosítása, a fenntarthatósági lehetőségek azonosítása.

 

Fenntarthatósági feladatok , fenntarthatósági célok és programok meghatározása

Fenntarthatósági stratégiát, fenntarthatósági feladatokat , fenntarthatósági célokat és fenntarthatósági programokat határozunk meg közösen.

 

Fenntarthatósági célok bevezetése: fenntarthatósági projektek, fenntarthatósági programok bevezetése

  • fenntarthatóság a környezeti teljesítmény javítására: körkörös, zárt gazdálkodás, minimalizálási projektek, energiahatékonyság, karbonsemlegesség
  • fenntarthatóság a társadalmi felelősségvállalás érdekében
  • fenntarthatóság és gazdasági hatékonyság célkitűzései

 

Fenntarthatóság  megvalósítás és monitoring

A stratégia kidolgozása után támogatjuk ügyfeleinket a fenntarthatósági intézkedések fenntartásában és kiterjesztésében.

 

 

Tanácsadási szolgáltatásaink listája

Tanácsadási szolgáltatásaink