Minőségirányítási rendszerelem bevezetése

Mit jelent a minőségirányítási rendszerelem bevezetése szolgáltatásunk?

Ha egy vállalkozás szeretne a folyamatai, eljárásai és gyakorlata valamelyikén fejleszteni; ezeket újradefiniálni, annak a minőségirányítási rendszerelem bevezetése szolgáltatásunkat ajánljuk.

 

Legyen akár az a ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, vagy az IATF 16949 szabvány szerinti, autóipari szabvány szerinti rendszer; továbbfejlesztésre, továbbfejlődésre mindig van lehetőség.

Ez külső tanácsadó mindig más szemmel és szemlélettel tud a folyamatokon végigmenni, és fejlesztési javaslatokat megfogalmazni, a jobb működés érdekében.

 

Minőségirányítási rendszerelem bevezetés folyamata

Minőségirányítási rendszerelem építés tisztázó megbeszéléssel indítunk: mi a nehézség, hogyan élik meg a munkatársak a folyamat működését, mi hiányzik abból, hogyan lehetne jobban működtetni? Ehhez áttekintjük a szükséges erőforrásokat, feladatokat, és felelősségeket, felmérjük a meglévő kompetenciát, a folyamat működésének hiányosságait: mi nem áramlik, az információ? A rendelkezésre álló adat nem fest valós képet a folyamatról, kevés vagy nem megfelelő a visszacsatolás?

Azaz, ez nem más, mint a meglévő minőségirányítási rendszerelem / folyamat erősségeinek felmérése, a fejlesztendő terület meghatározása, a meglévő folyamatok működési gyakorlatának felmérése, a dokumentálás módjának felmérése.

A kiépítendő folyamatot, vagy új folyamatelemek bevezetését a tanácsadói tapasztalatokból kiindulva készítjük el, definiálva az új folyamatot, leírva annak lépéseit.

 

Minőségirányítási rendszerelem bevezetés tanácsadásunk előnyei

az addig döcögve működő folyamat a folyamatos javulás révén hosszú távú sikerességet biztosít

a vevői követelmények magasabb szinten teljesülnek

a folyamatban megfigyelhető különféle szakmai érdekek összehangolásra kerülnek

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Minőségirányítás tanácsadás

Minőségirányítási rendszer bevezetése

Folyamatfejlesztés

Folyamataudit

 

Tanácsadási szolgáltatásaink listája

AVALEX szolgáltatások