Nincs ugrás a fejlődésben

Nincs ugrás a fejlődésben

Ha egy cég hosszú távon akar sikeres lenni, azt nem lehet ugrásokkal megtenni. Organikus fejlődés kell. Fejleszteni kell a szervezet tudását, a munkatársakat kompetenciáját, szoftveres vagy elektronikus támogatást kell adni a szervezetnek, de ezeket is rendszerbe kell illeszteni. És hogy mit jelent  rendszerbe illesztés? Integrálni kell minden újdonságot a meglévő folyamatokba. PILOT -ként kell futtatni egy kísérletet, a megtervezett folyamatot mintázni, egy ideig úgy működni hogy az új folyamat fusson végig – majd megvizsgálni, hogy az alapkoncepció mennyire volt megalapozott, kidolgozott, életszerű; majd a folyamatban (vagy akár rendszer szinten) el kell végezni azokat a módosításokat, amikkel  a folyamat végül ténylegesen a rendszerbe illeszthető.

Ezt így egy hosszú folyamat, alapvetően az határozza meg a folyamat hosszúságát, hogy mennyi ideig célszerű a PILOT -ot futtatni.

Ha ezek a lépések kimaradnak, nem lehet sikeres a fejlődés. Ha nincs PILOT futtatva, nem tudjuk meg, megfelelő lesz-e a módosítás, és a rendszer hiányosságokat fog felhalmozni – amit aztán megint javítani kell.

Ha a PILOT -ot követően nincs korrekció, a rendszer szintén hiányosságokat fog felhalmozni – amit aztán megint javítani kell.

Tanácsadási szolgáltatásaink listája

AVALEX szolgáltatások

4 thoughts on “Nincs ugrás a fejlődésben”

  1. Visszajelzés: Árazási erő – avalex
  2. Visszajelzés: Innováció - avalex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük