Folyamattervezés

Folyamattervezés

A folyamattervezés a folyamatok tervezésével, dokumentálásával és javításával foglalkozik. A folyamattervezés célja, hogy a folyamatok hatékonyak, hatékonyak és megfelelnek a minőségi követelményeknek legyenek.

A folyamattervezés általában a rendszertervezés alegysége: a folyamatok egy vállalatirányítási rendszerré, vagy egy üzleti modellé állnak össze.

A folyamattervezés a következő lépéseket tartalmazza:

  1. Folyamataudit: A folyamat folyamatauditja, azaz elemzése magában foglalja a folyamat céljainak, bemeneteinek, folyamatlépéseinek, felelőseinek, kimeneteinek és kontrolljainak meghatározását.
  2. Folyamattervezés: A folyamattervezés magában foglalja a folyamat lépéseinek, a lépések bemeneteinek, folyamatlépéseinek, felelőseinek, kimeneteinek és kontrolljainak meghatározását
  3. Folyamatdokumentáció: A folyamatdokumentáció magában foglalja a folyamatterv dokumentálását, a folyamatokból folymatleírások, más néven eljárások jönnek létre
  4. Folyamatellenőrzés: A folyamatellenőrzés magában foglalja a folyamat teljesítményének nyomon követését és a szükséges változtatások végrehajtását.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Folyamatfejlesztés

Folyamataudit

Tanácsadási szolgáltatásaink listája

AVALEX szolgáltatások

3 thoughts on “Folyamattervezés”

  1. Visszajelzés: Főfolyamat - avalex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük